Griepprikken 2020


 

.

Op vrijdag 6 november zullen we de griep- en pneumokokkenprikken geven en op zaterdag 7 november zullen we de griepprikken gegeven.

De griepprikken zijn bedoeld voor mensen boven de 60 jaar, mensen met suikerziekte, mensen met een nieraandoening, mensen met een hartaandoening of mensen met een longaandoening.

De pneumokokkenprikken zijn voor mensen van 73 tot 80 jaar.

Mocht u in aanmerking komen voor een pneumokokken- of griepprik, dan zult u daar een uitnodiging voor ontvangen. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar meent u toch recht te hebben op een griepprik, neemt u dan contact op met de assistente.


LET OP

In verband met de coronamaatregelen wordt u op een bepaalde tijd verwacht voor uw griepprik. Dit vindt u in uw uitnodiging. Wij vragen u MET KLEM u aan de aangegeven tijd te houden.


Mocht u niet in aanmerking komen voor een griepprik, maar wilt u toch graag een griepprik krijgen, neemt u dan ook contact op met de assistente. Zij zal dan een griepprik voor u bij de apotheek bestellen. De kosten zijn dan voor eigen rekening. De kosten voor het plaatsen van de griepprik op verzoek zijn 15 euro. Hier komen dan de kosten voor de griepprik zelf van de apotheek nog bij. De griepprik wordt op afspraak door de assistente geplaatst. Het bedrag dient contant bij de assistente voldaan te worden.

De jaarlijkse griepvaccinatie beschermt u tegen de ernstige gevolgen van de meest voorkomende griepvirussen. 

Nadere informatie over de griepprik vindt u hier.


telefoonnummer

  • 035 6012064

nieuws