Griepprikken 2019


 

.

Op donderdag 15 november en op vrijdag 16 november zullen we de griepprikken gegeven.

De griepprikken zijn bedoeld voor mensen boven de 60 jaar, mensen met suikerziekte, mensen met een nieraandoening, mensen met een hartaandoening of mensem met een longaandoening.

Mocht u in aanmerking komen voor een griepprik, dan zult u daar een uitnodiging voor ontvangen. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar meent u toch recht te hebben op een griepprik, neemt u dan contact op met de assistente.

LET OP: Dit jaar zijn er mogelijk te veel uitnodigingen verstuurd. Mocht u een uitnodiging ontvangen hebben maar niet weten waarom of in voorgaande jaren geen uitnodiging hebben ontvangen en dit jaar ineens wel, neemt u dan contact op met de praktijk. Mogelijk heeft u foutief een uitnodiging ontvangen.

Mocht u niet in aanmerking komen voor een griepprik, maar wilt u toch graag een griepprik krijgen, neemt u dan ook contact op met de assistente. Zij zal dan een griepprik voor u bij de apotheek bestellen. De kosten zijn dan voor eigen rekening. De kosten voor het plaatsen van de griepprik op verzoek zijn 15 euro. Hier komen dan de kosten voor de griepprik zelf van de apotheek nog bij. De griepprik wordt op afspraak door de assistente geplaatst. Het bedrag dient contant bij de assistente voldaan te worden.

De jaarlijkse griepvaccinatie beschermt u tegen de ernstige gevolgen van de meest voorkomende griepvirussen. 

Mocht u om één of andere reden uw griepprik niet kunnen halen, neemt u dan contact op met de assistente. We zullen een aantal inhaalmomenten waarop u alsnog uw griepprik kunt halen organiseren.

Nadere informatie over de griepprik vindt u hier.


telefoonnummer

  • 035 6012064

nieuws